چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۸۶۹۸
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷

بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: تمرین های پی در پی که در تئاتر برای شکل گرفتن یک شخصیت انجام می دهیم، می تواند به بازیگر شدن افراد کمک کند.

«کوروش تهامی» در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر دیباچه درباره تأثیر تجربه فعالیت های تئاتر بر تصویر، ادامه داد: بی شک تجربه های تئاتر بر کارهای تصویری تأثیر بسیاری می گذارد، به هرحال ما افرادی هستیم که از تئاتر وارد کار تصویری شدیم و تئاتر این مجال را فراهم می کند تا بتوانیم روی یک نقش تمرکز کنیم.

وی یادآور شد: تمرین های پی در پی که در تئاتر برای شکل گرفتن یک شخصیت انجام می دهیم، می تواند به بازیگر شدن افراد کمک کند.

بازیگر فیلم سینمایی «کروکودیل» با بیان اینکه تئاتر مثل یک سیاه نقش در بازیگری است، افزود: تئاتر باعث قوی ترشدن پایه های بازیگری می شود. بسیاری از ما بازیگران تلاش می کنیم پس از چند سال کار تصویری کار تئاتر هم انجام دهیم که در واقع حکم ریکاوری دارد تا خودمان را در تئاتر زنده نگه داریم.

** نمی خواهم در یک مدل خاص کلیشه باشم

«تهامی» در ادامه درباره متفاوت بودن نقش هایش در فیلم ها، اظهار کرد: معمولا علاقه ای به تکرار خودم ندارم چنانکه تا کنون بیشتر انتخاب هایم هم به گونه ای بود که شخصیت داستان با کارهای قبلی ام متفاوت بوده است.

وی با اشاره به اینکه به عنوان یک بازیگر دلش می خواهد تنوع اجرایی داشته باشد، افزود: تفاوت در کارهایم را دوست دارم اما در عین حال از یک شاخه به شاخه دیگر پریدن را هم دوست ندارم، من به عنوان یک بازیگر دلم می خواهد که تنوع اجرایی داشته باشم و نمی خواهم در یک مدل خاص کلیشه باشم.

بازیگر فیلم سینمایی «به رنگ ارغوان» با بیان اینکه اگر یک مدل نقش را تکرار کند برای مخاطب این تصور پیش می آید که تنها یک مدل خاص را می تواند بازی کند، گفت: کارنامه کاری ام تا کنون نشان داده که همیشه تلاش کردم که حتی زمانی که مخاطب یک مدل خاص از من انتظار داشته من خودم سنت شکنی کرده ام و زاویه ای دیگر از بازی ام را ارائه داده ام.

** مطالعه انبوهی از فیلمنامه!

تهامی همچنین درباره آخرین فعالیت های خود، بیان کرد: در حال حاضر مشغول مطالعه انبوهی از فیلمنامه و متن های سریال هستم که احتمال می رود در این میان با دو پروژه قرارداد همکاری امضا کنم.

وی ادامه داد: آخرین فعالیت هایی که انجام دادم یک فیلم سینمایی به نام «اعتراف با دور تند» کاری از احمد کاوری است که هنوز پخش نشده و مراحل فنی را می گذراند.

بازیگر سریال «رگ خواب» افزود: یک مینی سریال شش قسمتی به نام «دختر گمشده» را بازی کردم که مضمونی پلیسی دارد و من نقش یک پلیس را ایفا کرده ام.

** امیدوارم خدا کمک کند تا مردم آرام تر باشند

تهامی در پایان درباره وضعیت اقتصادی و اجتماعی این روزهای کشور، خاطرنشان کرد: وضعیت اقتصادی، اجتماعی امروز ما به نوعی مغشوش است و متأسفانه اتفاق های پیش آمده خوب نیست و همه نگران معیشت و آسایش مردم هستیم. امیدوارم به زودی این مشکلات حل شود و خدا کمک کند تا مردم آرام تر باشند، بیشتر به یکدیگر مهر ورزند و مشکلاتشان حل شود.


منبع: دیباچه
برچسب ها: کورش تهامی ، دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳